Generalni konzulat RS Muenchen /

Dostopnost

Organi državne uprave Republike Slovenije se zavezujemo, da bomo omogočali dostopnost spletišč državne uprave v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij vsem uporabnikom.

Izjava o dostopnosti

Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletišče Generalnega konzulata Republike Slovenije v Münchnu.

Stopnja skladnosti

Spletišče Generalnega konzulata Republike Slovenije v Münchnu je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zaradi spodaj navedenih izjem.

Nedostopna vsebina

Spodaj navedena vsebina ni dostopna zaradi nesorazmernega bremena:

  • vse fotografije niso opremljene z opisi oziroma še nimajo alternativnega besedila;
  • dokumenti v PDF ali Word obliki zapisa;
  • različne kompleksne tabele s podatki.

Dostopne alternative

Vse informacije, ki so dostopne na spletni strani Generalnega konzulate Republike Slovenije v Münchnu lahko uporabniki dobijo na telefonski številki +49 (0)89 543 9481 ali e-naslovu: sloconsulate.munich(at)gov.si.

Obvestilo o domnevno nedostopnih vsebinah in/ali zaprosilo za informacije o nedostopnih vsebinah lahko uporabniki pošljejo po navadni ali elektronski pošti na poštni naslov: Generalkonsulat der Republik Slowenien, Lindwurmstraße 14, DE 80337 München oziroma e-naslov: sloconsulate.munich(at)gov.si.

Priprava izjave o dostopnosti

Ta izjava je bila pripravljena 23. septembra 2020 na podlagi samoocene. Nazadnje je bila pregledana 23. septembra 2020. 

Povratne in kontaktne informacije

Obvestilo o morebitnih primerih neskladnosti objav z določili Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in zahteve po posredovanju informacij v dostopni obliki lahko uporabniki pošljejo po navadni ali elektronski pošti na poštni naslov: Generalkonsulat der Republik Slowenien, Lindwurmstraße 14, DE 80337 München oziroma e-naslov: sloconsulate.munich(at)gov.si.

Odgovor boste prejeli v roku osmih dni od prejema obvestila oziroma prošnje. Če v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bomo sporočili, kdaj bo odgovor podan in razloge za zakasnitev odgovora.

Izvršilni postopek

V primeru, da ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo inšpektorjem za informacijsko družbo po navadni ali elektronski pošti na naslov: gp.uiv(at)gov.si

Uprava Republike Slovenije za informacijsko varnost

MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO

Tržaška cesta 21

1000 Ljubljana

01 478 47 78